WEBSTEK wint Kamp Noord 2023!

Na een bloedstollende finale op vrijdag 24 maart in zaal Rex te Essen, werd WEBSTEK bekroond tot winnaar van de intergemeentelijke rockrally Kamp Noord. Deze zes-ledige band uit Brecht overtuigde de jury met hun Nederlandstalige songs en bakken aan enthousiasme. De band mag zich het komende jaar presenteren als beste band van de Noorderkempen. De hoofdprijs bestaat uit twee dagen studiotijd in Muziekcentrum Trix, een professionele fotoshoot en een optreden op de Straatfeesten in Kalmthout

 

In een muzikaal zeer hoogstaande finale werd de Kalmthoutse band WASTE tweede en kreeg de prijs van Runner Up. Zij ontvangen één dag studiotijd in Trix, een professionele fotoshoot en een show op Dijkrock in Brecht.

 

Ook het publiek stemde een winnaar. Met overtuiging ging de publieksprijs naar Blankspot. Deze Wuustwezelse formatie wist het publiek het meest te overtuigen. Zij ontvangen één dag studiotijd in Trix, een professionele fotoshoot en een show op het tienerfestival T-DAY in Essen.   


De jury reikte dit jaar ook awards uit voor Beste Song en voor Beste Cover. De eervolle vermelding van ‘Beste Song’ ging naar de winnaar WEBSTEK met hun song ‘Vrouw in de Supermarkt’. De titel ‘Beste Cover’ was voor de Runner Up WASTE met hun eigen versie van ‘Toxic’ van Britney Spears. Beiden bands gaan naar huis met een waardebon van €75,00 van Mike’s Music.

 

Omdat Kamp Noord gaat over goede podiumkansen geven aan lokale bands, winnen alle finalisten een extra optreden op een mooi festival of club in de buurt. Dit is het overzicht van de andere optredens die de bands in de wacht hebben gesleept:  

 

AERGLO als voorprogramma bij Club Kalmthout

Blankspot op T-DAY Essen (30 augustus)

Colour op Rock ’n REX Essen (9 september)

ELREYS op Zomeravonden Brasschaat

Foolsgold op Bar Woest (15 juli)

KASKE op Pulptuur Kapellen

Neighbours als voorprogramma bij Radio Guga in Stabroek (2 september)

REINES als voorprogramma bij VZW Kobie in Essen

WASTE op Dijkrock (2 september)

WEBSTEK op Straatfeesten Kalmthout (26-28 mei)