FACEBOOK

Nieuws

18/12/2016 - Doe een gooi naar glorie op de intergemeentelijke rock rally Kamp Noord : bandeditie 2017

De intergemeentelijke muziekwedstrijd Kamp Noord is uitgegroeid tot de ideale springplank voor jong geweld in de Noorderkempen. In 2016 hebben de DJ’s het beste van zichzelf met als hoofdplrijs een optreden op Tommorowland (ja echt dé Tommorowland) voor de winnaar.
2017 wordt weer het jaar van de live muziek en de bands.

Verder lezen

01/02/2016 - Doe een gooi naar glorie op de intergemeentelijke dj contest Kamp Noord

De intergemeentelijke muziekwedstrijd Kamp Noord is uitgegroeid tot de ideale springplank voor jong geweld in de Noorderkempen. 2016 wordt hét jaar van de dansmuziek want we gaan op zoek naar de beste dj van de Noorderkempen. In 2014 won Notoir de wedstrijd. Intussen draaide deze jonge dj op zowat alle lokale festivals.

Verder lezen

16/5/2015 - As Echoes Fade wint Kamp Noord 2015

Na een bloedstollende finale is op vrijdag 15 mei in Zaal Moorland te Stabroek As Echoes Fade uit Essen bekroond tot winnaar van de intergemeentelijke rockrally Kamp Noord. De hardcore-formatie uit Essen overtuigde de jury met hun strakke set. 

Verder lezen

11/5/2015 - Kamp Noord nadert zijn ontknoping: de finale op vrijdag 15 mei in Stabroek

Vier voorrondes, twee halve finales, 32 lokale helden, veel talent en veel volk. Dat is de samenvatting van het parcours dat Kamp Noord 2015 tussen maart en mei heeft gelopen. Na twee maanden wedstrijd, komt de rally stilaan tot zijn hoogtepunt tijdens de bloedstollende finale. Deze vindt plaats op 15 mei in zaal Moorland te Stabroek. 

Verder lezen

22/01/2015 - Doe een gooi naar glorie op de intergemeentelijke rock rally Kamp Noord

De intergemeentelijke muziekwedstrijd Kamp Noord is uitgegroeid tot de ideale springplank voor jong geweld in de Noorderkempen. 2015 wordt sowieso hét jaar van de live muziek en de bands. Daarom gaan we op zoek naar de beste band van de Noorderkempen. Geppetto & The Whales wonnen de editie in 2011. Daarna stonden ze op Pukkelpop en andere grote festivals, werden ze genomineerd voor een MIA en scoorden ze verschillende radiohits. In 2013 won The Portrait goud, Viva Revival zilver en Black Leather Jacket won de publieksprijs. Het is u ongetwijfeld niet ontgaan dat deze bands de afgelopen twee jaar op zowat elk feestje in de buurt hebben opgetreden… Niet dat het één perse met het ander te maken heeft. Maar we zeggen maar…

Verder lezen

06/05/2014 - Wie is de beste dj van de Noorderkempen? Kamp Noord gaat naar zijn hoogtepunt in Highstreet

Kamp Noord is een jaarlijks muziekconcours, afwisselend voor rockbands en DJ’s. In 2014 is het weer de beurt aan het hipste muzikantenberoep van dit moment. We gaan namelijk op zoek naar de beste DJ van de Noorderkempen. De afgelopen maanden streden tijdens vier voorrondes en twee halve finales reeds  dertig DJ’s uit 7 gemeenten voor zeven gegeerde finaleplaatsen. Op 16 mei zullen de zeven beste DJ’s in dancing Highstreet strijden om de felbegeerde titel ‘Beste DJ van de Noorderkempen’.  De jury en het publiek kozen voor volgende zeven finalisten: DJ Robbe, Flitskind, More Advanced Than Human, Notoir, Razor, Stick en Ttypo
 
Locatie voor de finale dit jaar is de legendarische dancetempel Highstreet. Hier zal bepaald worden wie de koning van de dansvloer wordt. De winnaar van Kamp Noord zal dit jaar een eigen single mogen releasen in een productie van Serge Ramaekers. Serge is bekend als bezieler van de legendarische The Confetti’s en een grote naam in de producerswereld. Verder zijn er voor de finalisten ook optredens te winnen op lokale festivals zoals Beachweekend, Puntpop, Straatfeesten, Beatfarm, The Day Before Tomorrow,…
 
De grote finale start om 21u30. Ook het publiek kiest een prijs. Kom dus talrijk naar de finale. Vanuit  de deelnemende gemeenten Essen, Kalmthout, Wuustwezel , Kapellen, Brasschaat en Brecht wordt een gratis feestbus naar de finale ingelegd.
 
INFO EN TICKETS:: Finale Kamp Noord, 16 mei Highstreet,Hoogstraten,  www.kampnoord.be, info@kampnoord.be ; www.feestkonvooi.be ; 
 

05/02/2014 - De voorrondes gaan van start

Kamp Noord is een jaarlijks muziekconcours, afwisselend voor rockbands en DJ’s. Het wordt georganiseerd door Puntvis vzw in samenwerking met de gemeentebesturen van Brasschaat, Brecht, Essen, Hoogstraten, Kalmthout, Kapellen en Wuustwezel. In 2014 is het weer de beurt aan het hipste muzikantenberoep van dit moment. We gaan namelijk op zoek naar de beste DJ van de Noorderkempen.
 
In december kregen DJ’s uit bovenstaande gemeenten de kans zich in te schrijven voor wat ongetwijfeld een epische strijd wordt. De dertig  uitverkoren DJ’s werden verdeeld onder vier voorrondes. Dit jaar vinden die plaats op 8 februari in JH Bar 64 in Gooreind op 28 februari in JH Govio Kalmthout en in JH Hob Nob Brasschaat en op 1 maart in JH Zwarte Paula teKapellen. Vanzelfsprekend komen de veertien halve finalisten uit deze voorrondes. Zij vechten dan op 28 maart in GC Rex te Essen en 5 april in JH Den Dijk in Sint-Lenaerts.
 
De grote finale vindt dit jaar plaats in de legendarische discotheek Hightsreet.  Hier zullen op 16 mei de 7 beste DJ’s uit de Noorderkempen het tegen elkaar opnemen tijdens een fantastische en feestelijke contest. In Highstreet zal bepaald worden wie de koning van de dansvloer wordt. De winnaar van Kamp Noord zal dit jaar een eigen single mogen releasen in een productie van Serge Ramakers, onder meer bekend als bezieler van de legendarische The Confetti’s en een grote naam in de producerswereld. Verder zijn er voor de finalisten ook optredens te winnen op lokale festivals zoals Beachweekend, Puntpop, Straatfeesten, Beatfarm, The Day Before Tomorrow,…
 
Zoals je kan zien aan de line up is het zeker de moeite om te komen feesten tijdens de voorrondes:
 

8/2: JH Bar 64, Gooreind   28/2: JH Govio Kalmthout
Amokmakers   3J
Dj Robbe   Dj Gerrit
Jaycee   Dj Headstrong
Kwantro   Dj Martin
Razor   Flitskind
Robin Link   Mustard
Spaceless   Stick
The SoundMachine    
Triceratops    
     
     
28/2: JH Hob Nob, Brasschaat   27/10: JH De Raap, Loenhout
Bagestu   Alkyd
C-Mon   Hardy
Dj Smie   KESSES
Equalizer   Monophonic
Filipco & More2Play   More Advanced Than Human
Notoir   Prego & Cuzino
Parametic   TTYPO
     
 
INFO:    www.kampnoord.be, info@kampnoord.be

15/01/2014 - De deelnemers zijn bekend, let the game begin!

Kamp Noord heeft zonet de deelnemers aan de DJ editie van 2014 bekend gemaakt. Ze werden verdeeld over de verschillende voorrondes in JH Govio (Kalmthout), JH Bar 64 (Gooreind), JH HobNob (Brasschaat) en JH Zwarte Paula (Kapellen).

Verder lezen

11/12/2013 - Doe een gooi naar glorie op de intergemeentelijke DJ contest Kamp Noord

De intergemeentelijke muziekwedstrijd Kamp Noord is uitgegroeid tot de ideale springplank voor jong geweld in de Noorderkempen. 2014 wordt hét jaar van de dance muziek en van de DJ’s. Daarom gaan we op zoek naar de beste DJ van de Noorderkempen. In 2012 won One Sixty de wedstrijd. Intussen heeft deze jonge DJ op zowat alle lokale festivals in de regio gedraaid. 

Verder lezen

- Overzicht prijzen Kamp Noord 2013

Deze editie van Kamp Noord leverde heel wat muzikaal spektakel op en gaf nogmaals een blijk van het vele talent in onze regio. Dit jaar werd The Portrait tot winnaar gekroond. De band wint hiermee twee dagen opnametijd in de studio van muziekcentrum Trix in Antwerpen en optredens op het Brasschaats Wijkconcert en op de 11 juli viering in Wuustwezel. De tweede plaats gaat naar ...

Verder lezen

- The Portrait wint Kamp Noord

Na een geweldige en muzikaal hoogstaande finale van Kamp Noord op de site van het muziekfestival Puntpop werd dit jaar The Portrait tot winnaar gekroond. Tijdens de druk bijgewoonde finale kon hun Indie- Rock’n Roll muziek de jury het sterkst bekoren. De band wint hiermee twee dagen ...

Verder lezen

01/02/2013 - Inschrijvingen Kamp Noord 2013 afgelopen

De inschrijvingsperiode voor Kamp Noord editie 2013 is afgelopen. De deelnemende bands worden momenteel gecontrolleerd en, indien goedgekeurd ingeeld in de 4 verschillende voorrondes in 't Slot in Wortel, JH Govio in Kalmthout, JOS in Stabroek, JH HobNob in Brasschaat.

De wedstrijd kan bijna beginnen, nog héél even geduld.

31/01/2013 - Kamp Noord heeft een nieuwe website

Het werd hoogdringend tijd om de website eens onder handen te nemen. We zijn dan ook best trots met een totaal vernieuwde versie Kamp Noord editie 2013 op gang te schieten. In de komende dagen kan u alvast alles terug vinden over editie 2013.
Omdat het de 7de editie is van de wedstrijd werken we ook aan een heus Kamp Noord archief. Alles over de vorige edities vind je dus binnenkort op deze webstek.

Stay tuned!

06/01/2013 - Kamp Noord gaat editie 2013 in

Kamp Noord is inmiddels aan editie 2013 toegekomen. Dit jaar strijden de bands opnieuw voor titel "beste band van de noorderkempen". In afwachting van een nieuwe website vind je hieronder toch al meer informatie over editie 2013.

De grootste verandering ten opzichte van de vorige edities is dat er niet meer in élke deelnemende gemeente een voorronde wordt georganiseerd hoewel nog steeds enkel bands kunnen inschrijven die minstens één bandlid woonachtig hebben in een deelnemende gemeente Brasschaat, Brecht, Ekeren, Essen, Hoogstraten, Kalmthout, Kapellen, Malle, Stabroek of Wuustwezel.
Nadat alle inschrijvingen binnen zijn worden de bands verdeeld over de verschillende voorrondes.

Kom je in aanmerking met jullie band schrijf je dan meteen in (uiterlijk op 25/1/2013) door het inschrijvingsformulier zo snel mogelijk ingevuld te versturen naar mathijs@kampnoord.be!

Copyright © Kamp Noord 2018. Alle rechten voorbehouden.
Website credits dataweb